TIETOA MEISTÄ

Haluamme palvella ja auttaa Teitä rakentajia, jotta rakennusprojekteistanne tulevat hyvin toimivat, kestävät ja kauniit. 

Arkkitehtitoimisto Johan Ångerman on toiminut 15 vuotta. Olemme suunnitelleet ja piirtäneet, luennoineet ja opettaneet rakentamisesta eri muodoissa; pihat, yksittäiset rakennukset, yksityiskohdat ja sisätilat.
 

Tarina Johanista

Mielenkiintoni rakentamiseen heräsi jo nuoressa iässä. Isoisäni, joka rakensi puuveneitä, on suuri inspiraattori ja esikuvani. Suoritettuani ammatillisen koulutuksen työskentelin 10 vuotta puuseppänä ja muurarina. Ammatinopettajan opinnot Uumajan yliopistossa, vuonna 1992, antoivat minulle mahdollisuuden työskennellä talonrakennuksen ammatinopettajana. Siitä alkoi kymmenen vuoden jakso opettajana, joista 3 vuotta vietin Afrikassa. Täydennyskoulutuksesta opin lisää rakentamisen taidosta ja nyt vuonna 2020 olen työskennellyt 15 vuotta rakennusarkkitehtina.

Koulutus

Puuseppä ja muurari,     Österbottens Centralyrkesskola, 1978 - 1980.
Ammatinopettaja,     Uumajan yliopisto, 1992.
Rakennusarkkitehti,     Vaasan Ammattikorkeakoulu, 2000-2004.


Muuta yrityksestä

Usean toimintavuoden aikana olemme keränneet mukavan kimpun yhteistyökumppaneita, jotka auttavat varmistamaan projektinne sujuvan toteutuksen hyvin tuloksin.
Studiossani minua auttavat myös;
Anita Kronqvist, joka avustaa hallinnollisissa tehtävissä. 
Milja Ångerman, joka ylläpitää järjestystä verkossa ja mediassa.